galenmichis

Alla inlägg under december 2010

Av Michaela Karlsson - 7 december 2010 18:42

  

Inatt så sov älsklingen hos mig jättemysigt <3

Sen så åkte vi och jobbade lite eller jaa de lilla som ja hade att göra. Sen försökte jag att snacka vett ur en person som nångång i livet måste ta sitt jävla ansvar. Men det verkar ju stört omöjligt. Lämna över sin problem på mig är väll det enklaste man kan göra. Och så undras det varför man inte vill fira jul!?

FÖR FAAAN TÄNK EFTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag har lixom egna poblem att ta hand om. Men de ordnar sig väll på nått sätt som det alltid gör eller man kan ju alltid drömma. 

Blir så fucking jävla less o trött att ja vill bara kräkas, tjuta o va faan allt vad det heter. Va gör man lixom?!

Gå o dö? skulle det vara en lösning? skulle du börja inse vad du gör fel då? Skulle inte tro det för du är helt jävla hjärndöd.



Fuck it!



Av Michaela Karlsson - 6 december 2010 19:17

Sent igår kväll så satt jag, Bror & Blomman hemma hos mig o va ska man säga, vi satt o spelade lite spel. Så ringer min telefon och det är Linda som har fått en fönstertittare som bara stod o glodde in hos henne.. så jävla scary säger ja bara. Hon va helt förstörd och de förstår jag.. så efter lite pratandes i tele och efter att hon fått lite polis sällskap så kom hon hit och pratade av sig lite och fick sova här. Inte fan vill man sova själv lixom.. så hon fick lite baileys att lugna ner sig med haha. Sen var väll klockan närmare 3 innan vi gick o la oss. 

Så efter inte alls så mycket sovandes, eller jaa, Linda va väll den som sov minst och de förstår ja. Så vaknade ja av att Linda va på uppgång. Så det var bara att gå upp haha.. 

Sen följde jag henne till bussen så ja kunde gå o handla lite. Så ja fick i mig lite frukost. Sen när jag kom hem så blev det lite korv med bröd ( och jaaa, Maträtter såklart ;). Sen gick ja o la mig o sov en stund till, tills det var dags att gå upp för att laga lite mat och tvätta lite. Skulle behöva städa men de får nog bli nån annan dag för snart kommer älsklingen och då ska de på bio. Emil var även här en sväng på en lite kaffepaus. Mycket trevligt även om det blev en kortis haha.


Det var väll vad ja hade o säga. Cya

Av Michaela Karlsson - 5 december 2010 23:30

Måste bara flika in o säga att blomman kom över o räddade min kväll :D va kanontrött men när blomster kom med lite ps2 och nån annan slags mojäng där det fanns super mario all star då blev min kväll mycket roligare o ja piggna till. Blev som ett litet barn på julafton haha.. Skitskoj ju :D... men nu ska ja nog va tråkig och gå o lägga mig e så satans trött... 



puss o kram syns på stan...

Av Michaela Karlsson - 5 december 2010 20:50

Har idag besökt Mormor och tagit en liten fika med henne. Mycket trevligt. Har även vart förbi Ikea en sväng så ja får till det lite här hemma.. så nu har ja lite julkänsla här hemma allt. ( USCH ) mikkisen inte gilla alls haha men men man får väll offra sig lite :)


Har även fått träffa min fina lillasyster. Det är toppen på dagen kan ja säga haha.. 





Hon är så söt när hon sjunger. Dock har ja inte riktigt lärt mig hur eller om de nu ens går att vända på detta klipp så man ser från rätt håll. Men jag lär mig väll.


har även ett par bilder på sötisen.


     Min älskling <3


Sen nu ikväll så har vi vart över hos Blomman och hämtat datorerna som skulle upp till Stockholm och sen fixat lite käk här hemma innan dom fortsatte hemåt. Fick ju även en teckning av min tös. Men den lägger ja upp nån annan dag.

Så nu ligger ja o bror bara o slappar i soffan. Orkar inte mycket mer.



pusss





























Av Michaela Karlsson - 4 december 2010 20:39

Dagen har bestått av en mycket trevlig fika på stan med Linda. Vi fikade på Lindhs och smed en hel del hemligheter haha. Sen gick vi en sväng på stan innan vi gick in på Texas för att mobba Togga lite, men eftersom jag inte ätit mer än ett päron så blev ju jag såklart väldigt hungrig och var bara tvungen att äta lite haha. Gott som vanligt. Sen blev det hemgång och blomman & Emil dympa över en liten sväng o förpestade det mesta haha. Bl.a så skrek blomman lite på bror min så han skulle vakna o de va väll bra haha..


      


Sen när nötterna hade gått så bad jag robin att diska för ja hade tänkt att läsa lite på min sista uppgift i svenska B men ja blev så jäkla trött att ja somnade några timmar. Mår ju inte riktigt bra nu när ja e så jäkla förkyld så nu sitter jag o väntar på pizza, för jag orkar inte riktigt laga mat känner ja. Tror ja har feber eller så har ja bara jäkligt ont i huvet. Men känner mig riktigt låg ikväll så de fick bli nått riktigt slappt och vad är inte pizza lixom haha. Måste iofs över till Blomster och hämta datorerna. Mamma o dom kommer hit imorrn på lite besök och så ska vi även över till mormor och hälsa på. Har ju inte sett henne på länge nu och hon har ju kommit in på ett hem nu så kanske är dags att hälsa på lite. 

Har även fått mor att åka till ikea med mig. Behöver lite gardinstänger så ja kan slänga upp dom vidriga julgardinerna haha. sen skulle dom tydligen hjälpa mig med lamporna som ja en gång i tiden fick av mamma haha. 


                                                             


Nä nu blir det mord i midsommar innan pizzan kommer.


Glömde ju berätta att ja kollade ju på Bert förut på barnkanalen haha nostalgi :D

pösss

Av Michaela Karlsson - 3 december 2010 21:32

Jag och Bror käkade god mat trots att jag har feber och är jäkligt förkyld och ingen som helst ork i kroppen. Så jag pallade mig ut och ner till Ica, där blomman var jättesnäll o mötte mig och hjälpte mig att bära hem allt ja handlade. Super snällt.



   

var hemma hos Beea & Snorre en tur på 1 advent. Vi umgicks med massa snacks och Tp spel. Vi körde lagspel och Anton var väll den som svarade på mest frågor i vårt lag haha men ja svarade faktiskt på 2 frågor och rätt med haha.. Men det var super kul iaf. Och ska väll försöka att köra ett samspel nu på söndag igen. Får se till o bli frisk ;D


     

Finns väll inte så mycket mer o säga än att Blomman är Blomman och han äter kladdkaka ^^.


     

 En frusen Mikkis. Fullt påklädd i detta svinkalla väder helt enkelt. Vill bara att skiten ska gå över.

Av Michaela Karlsson - 3 december 2010 16:36

Då är man hemma och har fått sig lite sömn. För att vara förkyld och försöka sova på nätterna är ju helt värdelöst ^^. Men som sagt nu är jag iag hemma från Motala där jag har varit och jobbat lite och umgåts med Martin. Men förkyldningen har då inte blivit bättre utan bara sämre som ja antog att den skulle bli med. Så i helgen blir det att ta det extra lugnt och bara ligga till sängs eller framför tv.n skulle ja tro.


Det blev ett mycket litet inlägg men det har inte hänt så mycket mer.

Ovido - Quiz & Flashcards