galenmichis

Alla inlägg under december 2010

Av Michaela Karlsson - 20 december 2010 14:01

Nu blev det lite ändring på bloggen min. Kännde att ja ville ha lite ny färg, och sen blir det att fixa en toppbild när blomster har fixat mitt photoshop på svenska.



På tal om majonäs som alla säger så, varför kommer man alltid på försent när man förlorat nån man älskar ????!!!



Av Michaela Karlsson - 20 december 2010 00:38

... Och så till bloggandet. Idag har jag hunnit med att tvätta lite, känns mycket skönt. Sen kom Linda, Blomman & Emil hit ec sväng för att umgås. Meningen var ju att Linda skulle ha med sin dator till blomman men den glömde hon haha. Men mycket nice att ha lite sällskap iaf. Sen fick man ett sms där man var hembjuden till Tibbe på lite mer adventsmys. Riktigt trevligt nu när Anders har kommit hem :D super nice att få träffa honom igen :D så idag har varit en ritkigt bra dag men massa fint folk <3 När man kom hem så snäll som man är så började man hänga upp blommans tvätt han har tvättat här idag haha. Jag är allas lilla mamma haha eller nått. Fan va fel det lät men kul på nått vis ;) Så nu är det glass som gäller för min del, sen ska ja nog fan sova för ja e så satans trött. Tar på krafterna att vara mig just nu. Så mycket tankar och känslor som rör sig i min kropp. Men saker man får leva med. Det löser sig alltid på nått vis. 



Dagens citat; ( snodd av blomman) TVÄRBÖG <3 

Av Michaela Karlsson - 20 december 2010 00:26

   Mitt vardagsrum efter tapetsering. Blev riktigt nöjd :D


 Blomman kom hem till mig såhär, snacka om att målarna fick något att fundera över. HAHA. Knasman säger jag bara ;)


 




  Lite alfapet med bror är alltid kul



   Myspys med ljus på Lindhs.


     




En dammsugare som inte var god. 

Mickis: det måste ha varit för mycket damm i, gå tillbaka och säg till dem att du vill ha en som det inte är damm i. HAHA. Dålig humor som blir kul ^^.





 Och Mat på Texas är ett måste. Så gudomligt ;)






    

Lite Adventsmys som sluta i Pokerface. Men hade faktiskt en mycket trevlig kväll iaf.  Och goda muffins blev det allt med. Får nog baka någon mer gång. Men fan va fet man kommer att bli haha. 


Tror snart att det är dags för att börja träna. Måste bara få in pengarna först sen ska ja fanimej börja. NU jävlar ska man bli het igen ;D


IM ON FIRE <3

Av Michaela Karlsson - 20 december 2010 00:17

Party Emil.


Mickis tar sin första Antondrink, FARLIGT!!    


 Suddig bild på mig men gillar den för ja ser så smal ut ;)

 




Emil -------------->



   Sara & Jag





    Emil muckar gräl med kameran ;)








Blomman plattar håret ;)



     Jag kör igång kvällen ;D


Riktigt rolig kväll var det allt. Precis vad jag behövde. Behövde verkligen glömma alla bekymmer för ett tag. <3



Av Michaela Karlsson - 19 december 2010 00:27

Pirre: Är Mickis full inatt?
Mickis: Mknök fyll

Pirre: Härligt. Bli full för mig med.

Mickis: jag är nog fyll för alka.



Hahaha, jag måste vart bra på stjärten haha :D 

Av Michaela Karlsson - 18 december 2010 20:03

Som rubriken säger så är man enormt bakis ^^. Var riktigt kul igår hemma hos Emil. Skulle bli lite sitta o snacka skit drickande men sånt slutar ju aldrig bra haha. Så det blev en hel kväll med massa kul folk och massa gott att dricka. Och denna gång skyller jag på Anton, bara för att hans jäkla piggelindrinkar e så himla goda. Så det blev en hel del haha. Plus att jag hade med mig lakrits & Belieys shot med. Mikkisen blev lite väl dragen kankse :P Kunde inte ens skriva sms med pirreman under kvällen haha. Vart bara en massa bokstäver som inte bilda ett enda ord :P Men det var kul att få ha nått annat att tänka på.

Annars idag så träffade jag Ronnie en sväng gick på stan och jäklar va folk man kunde inte gå nånstans. Gick inte ens att fika haha. Illa. Så vi åkte ut till Ikano men där va inte lika mycket folk konstigt nog, men fullt nog för att inte kunna äta inne på ikea ^^. Så då åkte vi till La kantarell för lite pizza. Fick inte i mig så mycket eftersom jag är så grymt bakfull. Men de åts lite iaf. Sen skulle vi åkt till Net&Net men ronnie ångrade sig så det blev en fika på mitt gamla jobb ställe Preeem. Med varm choklad. Mycket trevligt & gott. 

Sen var det bara hem o lägga sig i sängen haha. Så har legat där i ett antal timmar och bror lagade nyss lite tacos men fick inte i mig så mycket där heller. Så de blev att skriva lite blogg och nu kolla på Narnia.


Ha de gott.


Saknar

Av Michaela Karlsson - 16 december 2010 21:41

Idag så vakna man halv 9 och gick upp för ett toabesök och sen när ja kollade ut så tänkte ja faktiskt på blomman eftersom det snöade och han brukar ju gå en liten bit till jobbet så skickade honom ett litet sms  att man skulle lägga sig i sin varma säng igen. Men de visade sig ju att han inte va ute i vädret utan han blev hemma för idag :P FAN :P ahah.. sen runt 10 kom målarna igen och fixade lite. Dock skulle dem ringa men ikke haha.. Ja va iaf påklädd så de gjorde ju inte så mycket.

Sen när målarna hade gått så gick jag o bror för att handla lite mat. På hemvägen så ringer målaren o säger att fondväggen ja valt inte finns för det var förra årets kollektion :P kan man ha mer otur?! va ju likadant när ja skulle få skåps luckorna!

Så de känns bara som allt går utför.

Så ja fick iaf åka ner till "tornet" (smarta hem) för att välja nya tapeter och ja tog med mig Danne så han blev rastad HAHA xD jag är så elak ibland men han fick höra mitt gnäll lite. Känns som allt bara är kaos just nu. Får se hur man ordnar detta då!? 


Känns som December månad alltid har gått åt helvete för mig. Kanske bara ja som nojjar men just nu är jag i ett rent helvete. Har verkligen förlorat allt typ. Hur fan lyckas man igentligen?! Borde man inte lära sig av sina misstag?! tydligen inte... 


Men ikväll blir det väll ganska lugnt. Ligga i sängen o kolla på tv, nu när man har tv i rummet. Får troligen Blommans 50 tummare med. Som ja tänkte ha i vardagsrummet. Men vi får väll se. Vore ju lite lyx att ha sin lilla tv i sovrummet   



Dagens citat: Life is a BITCH!!!

Av Michaela Karlsson - 15 december 2010 15:47

Idag har det bara spelats alfapet och jag vann mot Pirre första gången. men när robin kom o skulle vara med så förlora ja stort. Så de sades att jag skulle diska och laga mat men ikke haha, bror tog tag i det så ja sitter här o skriver istället haha. Bra har jag det allt ^^. Sen idag har målarna varit är och fixat lite inför tapetseringen :D ska bli spännande att se resultat som ja tjatar om.

Men mest av all så känner ja stor saknad. Önska ja kunde göra saker ogjorda men det kan jag inte. Fan ska ja klanta till det hela tiden för =/.




cya 

Ovido - Quiz & Flashcards