galenmichis

Alla inlägg den 25 maj 2011

Av Michaela Karlsson - 25 maj 2011 17:16

Precis va ja känner. Fick iofs pengar idag så det kan ha bidragit med en del lycka men framförallt så väntar ja på att chefen från sliver ska ringa så han kan säga att ja är bara bäst o förtjänar ett jobb i helgen haha ;D Så hoppas hoppas... Håll tummarna för mig PLZ!!!


Annars idag så har ja suttit nere på Martin o deras kontor, för att ja behövde ladda min mobil och i väntar på lille Natta. Efter ett antal timmars väntande så och nån timmes läsande så är hon äntligen påväg till stan ;) Hon har även med sig tutt Emma och vi går upp till soc en sväng för natta behövde lämna in lite papper sen gick vi till ströget och käkade lite. Efter det så begav sig flickorna hem o ja blev ensam på stan för lite shopping. Hittade en fin tröja på Gina Tricot för bara 50 spänn YAY.. sen så hittade ja även en billig maskara. Så de blev en lite mini shopping även om de känndes som ja handla upp hela stan haha...

Sen gick ja o handla lite IsThe som ja har fuskat lite på nu, för ja orka inte vänta tills karln kom hem haha...

Så nu ska ja väll försöka se klart på bb avsnittet ja kollar på när alla ska bomba mig på internet haha.. och även vänta på det fina samtalet från SCHEFEN ;) hehe..



Puss o kram syns på stan.


Im so sexy OH im so sexy. You touch my tralla la.


Hahah ja e störd ;)

Ovido - Quiz & Flashcards