galenmichis

Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Michaela Karlsson - 24 maj 2011 15:15

Klockan ringde klockan 6 men låg o snooza tills klockan 06.45 för va helt död. Hade ju förståss vart uppe till kl 1 så det kan ju förklara saken. Åkte iaf till min Coach och öva lite smått på Intervju. Hon tyckte ja va bra o att ja skulle nog inte ha några problem om ja kom på en intervju. Va bara de här med att öva lite på frågor som kan komma lixom. Annars va ja grym ;) sen åkte ja hem och sov lite för va så himla super trött. Sen blev det en skön dusch och lite paj från gårdagen och har även sökt lite jobb så nu är ja uppe i 39 jobb det får dem faan nöjja sig med. 

Har även ringt lite till BBB och mini-el och skickat lite mejl till solo som missade att ge mig presenten man alltid får i tidningen ^^.

Så lite har ja gjort även om det har varit världens tråkigaste dag. Just ja ringde även försäkringskassan o får mina pengar imorrn så de ska bli skönt o kunna betala av lite. Och om några timmar är de ja som rymmer till Motala igen för lite myspys och sen blire nog lite shopping imorrn skulle ja tro =) Har verkligen typ inga kläder alls nu. Så det ska ja unna mig även att ja inte har råd. Sen ska ju förståss Linda få sina pengar tillbaka med :)


Nä åter till slappandet...



Pösss

Ovido - Quiz & Flashcards