galenmichis

Alla inlägg den 18 maj 2011

Av Michaela Karlsson - 18 maj 2011 13:27

jag drömde att jag körde bil utan körkort helt sälv. men ibland så kunde martin sitta o köra o ja satt bredvid men helt plötsligt sitter ja i framsätet men ingen körde men bilen rullade framåt o svängde när den skulle och de konstiga är väll mer eller mindre att man aldrig såg en polis haha.. Helt sjukt.



 


Drömtydning:


Bil : Bildrömmar är besläktade med bagagedrömmar- du vill uppnå en förändring, men här rör det sig om yttre förändringar. Själv köra- ett gräl är förstående. Åka i- oväntad kärleksupplevelse. Se bilolycka- du förlorar en vän. men absolut inte genom en bilolycka.


Bil = sättet att styra sitt liv



Vet i tusan va man ska tro på men det sker ju sakta men säkert en förändring i mitt liv. Men ett gräl vet i tusan de tror ja inte och en oväntad kärleksupplevelse har väll typ skett haha.. bara lite kul o kolla upp va de kankse kan va i det under medvetna ^^.


annar idag har de inte hänt så mycket. väntar fortfarande på mina pengar som kommer på fredag eller måndag ( hoppas fredag), och så blir det en tripp till motala idag för att fixa lite ärenden. Specielt att boka en resa långt härifrån de ska bli nice :D 



ha en bra dag

Ovido - Quiz & Flashcards