galenmichis

Alla inlägg den 16 maj 2011

Av Michaela Karlsson - 16 maj 2011 10:21

Tror vi kan börja i Onsdags då det var en söt liten flicka vid namn Linda som fyllde år. Grattis!! Det blev en kanonkul kväll som började på Harrys där det var musik Quiz. Vi vann dock inget men vi hade kul iaf. Efter det så gick vi upp till Pitchers och tog några glas, och Linda fick till den snyggaste raggningsrepliken ever. Hon bad nämligen den söta bartendern om en orgasm "en drink alltså" säger hon efteråt när hon kommit på vad hon sagt haha.. Skönast ever. Klockan blev rätt mycket och det var väll dags att röra sig hemmåt så Linda är snäll o följer mig till bussen, som visserligen redan hade gått så vi bestämmer oss för att ta en cider på 55.an Mycket trevligt, sen får ja snällt låna hennes cykel så ja kommer hem och hem kommer ja ju men mina sms var då inte dem vackraste till Linda dock ahha.. Hade inte druckit mycket alls men det blev oläsligt iaf haah. Kanonkul kväll o de måste göras om ( även med din mamma som sällskap Linda haha )


Sen torsdagen så va man lite halvseg sådär och man tog de lite lugnt innan man skulle cykla in till stan så Linda kunde få tillbaka sin cykel ^^. Förövrigt fick man jäkla ont i röven av hennes sadel ahhaha :P 

men de gick bra och så träffade ja Martin o grabbarna på stan och vi satte oss på uteserveringen på torget o tog oss en bit mat. Mycket gott.

Va nämligen så att freddan skulle sälja sin bil. Blev även så att ja följde med till Motala. ovanligt va?! haah.

Det var väll mer eller mindre torsdagen.


Fredagen bestod av att vakna bredvid martin. MysPys. Sen åt vi en bit på stan under dagen och vi var även hemma hos mig o hämtade lite grejor så ja kunde se proper ut på lördagen, och på kvällen blev det bowling. Ja kom visserligen 2.a men ändå nått med tanke på att ja brukar komma sist på tisdagar :p skylle på att banorna är fel på haha...

Lördagen så åkte vi ner till Jönköping så ja kunde söka lite jobb och det gick ju bra så nu är ju bara hålla tummarna att ja får nått med. Har gått till 3 typ pub/ returanger som kan tänka sig att de finns nått på. Så håll tummisharna åt mig tack ;)

vi åt gott och åkte även runt o kollade på läckra hus och man fick ju så jävla mkt känslan att man vill ha hus o barn :P FAN jävla fredde ^^

sen åkte martin o ja hem, lagade lite mat o myste runt i soffan.


I söndags så drog ja o martin en sväng med bilen. Som vanligt ahah.. vi hamnade i vadstena där vi tog en mjukglass Mums. Sen åkte vi vidare o gled igenom väderstad tror ja de va ahah.. sen blev det en sväng in till Linköping där vi fick en idee om att testa bilar men ikke det va mega stängt. BOORING!!! 

Lagom då ringde freddan o ville ha med oss till Stockholm för att han kanske skulle köpa en bil och vist de gick väll bra lixom. Så en tripp även dit. Här händer de saker lixom. Vem pallar sitta hemma lixom. Det blev en vit bmw 325 om ja inte minns helt fel. Han e nöjd o så. Så de va lite trevligt att komma från stan.

Så här ligger man o softar efter allt härjande. Fundera på o va en snäll tjej o göra en snäll gärning?! vi får se om de går o om ja orkar :)

Annars så ska ja nog ta en tripp ut i vädret kanske.


Hej hopp!

Ovido - Quiz & Flashcards