galenmichis

Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Michaela Karlsson - 10 februari 2010 21:12

Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!


1. Vad heter du: Michaela
2. Ett ord på fyra bokstäver: Möllenö
3. Flicknamn: Majsan
4. Pojknamn: Micke 
5. Yrke: Mekaniker
6. Färg: Melan
7. Klädesplagg: Mysisbyxor<3
8. Mat: Makaroner
9. Sak i badrummet: (Mull)Toa
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Man är mjukis
12. Något man skriker: MIKKISEN!!!!!!!!
13. Film: Mission in possible 2
14. Något man dricker: Must
15. Artist: Mimikry
16. Djur: Mus
17. Bil: Mazda
18. Sång: Money Honey (Lady GaGa)
19. Aktivitet med fler än en deltagare: Mysa



Gör det du med! Let me know if you do!

Av Michaela Karlsson - 10 februari 2010 19:08

Idag har det inte hänt så värst mycket, har tvättat lite kläder så man har nått o ha på sig om dagarna. Sen kom martin förbi och skulle hämta lite grejjer. Sen va de bara att gå till skolan o se glad ut, gick rätt bra behövde inte göra så mycket mer än att läsa igenom en liten text.

Kom väll hem för nån timme sen knappt och så ringer Erik o vi snackar lite skit sen efter det så stallde ja mig på vågen o ser att min depprision just nu har gjort att ja gått ner två kilo :D mikkisen massa glad. Alltid nått som går som de ska.

lagar nu lite pasta och så har ja geggat ihop lite cream freish och nån chillisås ja hade i kylen så vi får väll se hur det går.


Annars är de rätt dött i mitt liv just nu. Mår ju som ja sagt innan inte så jäkla bra i min situation just nu som dem flesta vet. Efter krocken har ja börjat få panik för lilla minsta :S. Igår skulle ja ta av mig min tjocktröjja och ja fick panik, vet i faan va som hände och idag på hemvägen skriker jojo till eftersom de höll på o smälla mellan en bil och en lastbil tror ja de va. Blev faan skit skraj..

Borde också gå till läkaren och kolla nacken för ja har riktigt ont. Kan inte kolla till vänster utan att de gör skitont, inte ens lite lixom. Men de får väll bli när ja får in lite pengar. Ska också jobba på City Bowl här i stan (Motala) i garderoben. Så det är ju lite pengar där hehe ^^


Så intressant är mitt liv iaf.


pözz

Ovido - Quiz & Flashcards