galenmichis

Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Michaela Karlsson - 5 februari 2010 23:45

Har faktiskt haft en riktigt bra kväll trots att jag mår jäkligt skit av det som pågår just nu. Det tär på mig men ja hoppas verkligen det blir bra i slutändan ändå <3.


Men iaf har varit nere på city bowl och snackat med Madde som stod i garderoben och som också kankse fixat jobb åt mig där :D JEYA, alltid nått ^^

Har även jag fått lite uppmärksamhet även om ja stod på sidan om hehe, riktigt skoj. Fulla o dumma människor som inte fattar bättre ^^

Först nån fuller liten kille som börja ragga på mig o försökte kyssa mig :P haha glöm de baby boy lixom.. så han gav väll upp där sen när han inget fick sig ;)

sen nån gamling som ville dansa HAHAAH xD sen va de nån 35 års gubbe som skulle in i nån dörr han inte fick och då ville han ha med mig hem när ja sa glöm de hehe. Ja säger då de eheh alltid lika skoj. Har också stått o slagits lite o snackat me vakten Johan med en mycket trevlig prick =)


Blev som sagt en bra o rolig kväll och de fick mig o för en liten stund glömma bort det dåliga som sker i mitt liv just nu.



Älskar min underbara pojkvän <3


Pusss

Ovido - Quiz & Flashcards