galenmichis

Alla inlägg den 31 mars 2011

Av Michaela Karlsson - 31 mars 2011 19:53

Idag har jag varit på Af för att va på ett möte så ja kan gå in i jobbgarantin och det är ju ganska skönt. Sen tyckte ja att de verkade så himla tråkigt tråkigt att åka hem bara sådär, så ja härjade på kurre så han kunde hålla mig sällskap på stan. Och snäll som han är så kom han ner efter skolan så ja behövde bara gå på stan i nån timma innan han kom till Lindhs där ja satt o fika i min ensamhet. För att gå på stan när man inte har några pengar känns helt värdelöst i mina ögon ^^

När Kurre kom in till stan så gick vi och käkade på Texas. Så himla super gott. Vi satt även där o snacka en hel del skit med Togga som jobbade även om de va hans lediga dag så han va sådär lagom glad.

Efter lite mat och matkoma så gick vi på en shoppingrunda eller vi ögnade lite så att säga. Sen blev klockan Lindhs, så vi gick dit och där satt Sara med hennes syster och kompis och väntade på Linda. Så vi satte oss med dem ett tag innan Linda kom och det började tjattras odentligt och skratta o helt underbart som vanligt. När vi suttit där ett tag så bestämde ja o Kurre oss för att ta bussen hem eftersom de regnade. Väl på bussen så träffa ja en liten terrorist som brukade härja på Preem när ja jobbade där. Jäklar va han hade blivit stor. De va kul o träffa han lite. Vi gick även gemensamt upp till Coop där vi hittade ytterligare en terrokid som brukade härja på Preem. Sen när vi kom hem så lagade ja lite mat åt mina små pojkar. Potatismos och ugnsbakad falukorv. Mums. Så nu är ja super mätt och tar de lite lugnt innan ja lovat Emil en massage. Annars blir de nog lugnt ikväll, kankse nån film som står på listan typ.

Men en helt nice dag.



Pöss

Ovido - Quiz & Flashcards