galenmichis

Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Michaela Karlsson - 10 mars 2011 22:00

Idag har det varit en lugn dag. Har varit och käkat pizza, sen åkte ja hem och sov nån timma innan danne kom. Då vi åkte till Coop för att köpa lite snacks sen så började vi kolla på lite film. Först kollade vi på Torkel i knipa sen blev det white protection. Så det har varit en lugn och lyckad kväll. Bättre blir det för inatt får ja lite sängsällskap :D ska bli massa mys ;)

Jäklar va detta blev ett kort skrivande haha... Men de får helt enkelt duga :P


  

Av Michaela Karlsson - 10 mars 2011 11:41

Har då gjort en liten vågad makeover, umgicks med Natta och råkade berätta för henne att ja tänkt länge på att ja velat ha lugg. Men har inte riktigt vågat för tänk om de blir fult ass hell :P Så de Natta då säger är att de kan vi ta reda på haha. Och efter mycket om o men så får hon klippa mig och de blir fan bra. Lite extremt ovant ja och lite snett men de fixade vi till så de såg okej ut haha :P Men de va lite kul att få nått nytt istället för exakt samma hårstil totalt år ut och år in. Så nu är detta min nya look ett tag ^^.

     


Gjorde även super god mat. Det blev sån där färdig potatisgatäng och sen baconlindad kyckling fileér :D Fy faan va gott men satans så mättande haha..


Hade även en helvetets dag igår. Blev så fint nekad soc men fick inte reda på varför för de får ja läsa i brevet som kommer idag man blir ju så satans jävla förbannad. Och så säger folk att man ska söka jobb! Tror ni ja e dum i huvet eller ??? Ja söker, men får man nått? näää,.. och skulle ja få ett jobb idag så skulle ja ändå inte få in pengarna på två röda. NÖTTER!!! Så vi får väll se va de står i brevet då helt enkelt. Men överklaga lär de nog fanimej bli..


Har även levt som banrnen i afrika ett tag haha. Känns iaf så. Har inte haft nått internet och ingen telefon att ringa från, har även inga pengar att handla mat för och Emil har ju varit på sina äventyr ett tag så jaa därav barnen i afrika haha.. Men ja har klarat mig ändå och nu äntligen så har ja internet :D Hoppas bara min telefon går igång snart med så ja kan va ännu gladare :D


Det var nog min story och uppdatering.

Ovido - Quiz & Flashcards