galenmichis

Alla inlägg under juni 2011

Av Michaela Karlsson - 16 juni 2011 16:08

Ja vad har hänt här då på senaste. Mitt liv har varit en redig berg o dalbana den senaste tiden så har inte orkat bry mig om så mycket skrivande här inte.. 

Jag skulle ju ha gått på intervju på Ecco i Jönköping men de blev inget av för hon ringde dagen innan o sa att hon redan tillsatt en person på heltid istället. Tack eller NOT!!!!

Men vi åkte ner till Jönköping iaf för lite CV/Pb utdelning och de känns som det verkar löna sig ;) För redan idag, dagen efter så ringer det en tjej från Esprite o säger att hon vill att ja ska komma ner för att träffa chefen :D Wiiiiiii, Mikkisen massa glad ;)

Vi var även och kollade på en lägenhet till freddan men den va rätt så sunkig så tror inte han va så jätte intresserad. vi träffa även "blyga" Mårten haha på en fika. Trevlans.

Sen va klockan rätt mycket så vi åkte hemmåt. Då jag o älskling kollade på den där filmen om den hemsökta pojken. Lite löjlig men ja tyckte den va bra ändå. Man blev ju lite skraj o lampan va allt tänd ute i hallen haha.. Fjömpig ja vet men va fan mitt hjärta klarar inte mer haha...


Det har även blivit lite Måndagsklubben med Linda, Fredde och Martin. Dock sluta den väll inte sådär jätteskoj. Men i övrigt hade ja faktiskt kul. Va kul o träffa Malin Yngve med, henne har man inte sett på länge..


ja va har ja mer vart med om?! Jo just ja min lägenhet som ja skulle flyttat in i 1/6 har ju varit rökskadad för nötterna innan har rökt inne, och det har ju inte blivit nått av än och va är de nu den 16.de. Jäkla illa känner ja bara. Till en början skulle dem ju sätta in en Ozonmaskin för o få bort lukten men de funka ju inte luktar ju fortfarande lixom. Så ringer vi o säger att ni får fixa denna nu. Då säger nötterna att dem ska dit o lukta!?!?!?! Vadå lukta dra dit en målare stället jävla idioter. men nu har dem ju ÄNTLIGEN sagt att dem ska dra dit en målare så vi får väll se när ja får flytta in.. Vill ju ha mina saker nu lixom. Orkar inte bo i en skolåda länge :P Inte för ja gör det bokstavligen men ni fattar haha... Man blir ju sådär glad lixom...

Oh, kom även på att vi har varit o hälsat på min fina tös Chaqline

Var mycket trevligt och jäklar va varmt det var i Stallarholmen utanför strängnäs :P Men de funka... Va iaf kul o träffa lillskiten som ja saknat kanonmycket :)


         



Så håll tummarna för mig nu att de går bra imorrn ;)   

Av Michaela Karlsson - 9 juni 2011 17:57

Det är precis en sån dag det har varit... ;)

Idag har ja känt mig deppig av allt som suger i mitt liv. Att ja inget jobb har o mitt hem ligger på Martins kontor. Sådär jättekul Not... Så har väll mer eller mindre bara suttit på Martins kontor idag o mått pissigt. Vi kollade iofs även lite på klockor för ja är så grymt sugen på en nu...

Så gick vi o käkade på Sjöglimten, helt okej lunch. Sen när ja skulle hem så mötte ja en bekant som ja inte snackat med sen ja va tonåring haha.. 

Sen gick ja o handlade lite mat, för va så grymt sugen på Kalops. Kommer nog bli super gott ;)

Men sen kom den lyckliga nyheten :D Jag ska nämligen på Intervju på Onsdag nästa vecka. Ecco i jönköping på A6... Wiiiiiii... Mickisen blev överlyckligt så hon ville skrika ut sin lycka men de gjorde hon inte hon hoppade i sängen istället haha...


Så nu ser ja det lilla positiva igen. Känns lite skönt ;)

Nu ska ja väll röra om i grytan o så blire gött med käk ;D

Av Michaela Karlsson - 6 juni 2011 13:38

Soligt o härligt är det allt men ja tror jag håller mig undan solen lite nu för låg även igår bakfull och gassade i solen hemma hos jimmys föräldrar och plaska lite i deras pool. Mycket skönt men jag har lyckats bränna mig lite så ska nog vara försiktig i solen nu skulle ja tro. Så idag är det ytterligare en dag av arbetslöshet. Fan kan inget hända snart. Man får hopp om ett o annat men sen bara dör det. Är ja dödsdömd eller är ja bara tragisk?! Förlåt men blir så himla nerstämd av detta med arbetslöshet. Vissa dagar kan ja känna att ja mår bra o allt är kul men idag känner ja bara pest och pina.

Man har typ inga pengar, man tvätta sönder sina skor igår och man har typ inga kläder. Yeah allt är toppen...  till o med min lya är ju rökskadad wiii allt går som på räls. 

Så va gör man idag?! Herrn är o jobbar o ja har inte ett smack att göra...

nä ska väll återgå till det tråkiga helt enkelt.

Av Michaela Karlsson - 4 juni 2011 11:12

Igår blev en mycket trevlig dag/kväll. Det började med att vi käkade gott på Chill Out, sen drog vi iväg till posten för martin skulle lämna lite skit där. Efter det så begav vi oss till lägenheten för o kolla hur det var där och det luktade fortfarande massor av rök så har ju inte kunnat flytta in än =/. I värsta fall får dem tapetsera men inte mig emot haha... Sen va vi så himla sugna på glass så vi åkte till Två Små hus. Det är ungefär som smultronstället men kanske inte lika stort ^^. Mumsigt va de allt.

Sen va herrn sugen på att testa en Audi A5 så vi begav oss till Linköping, burmma lite bil så han blev nöjd. och den va nice de va den. 

Efter det så blev det en sväng på ikano för o leta efter lite gröna kläder. Det är nämligen Tema Grönt ikväll på en fest. Lite grönt hitta vi allt..


Sen blev det att åka till mitt gamla område för lite grillning med Nizze, Anton o gänget. Mutcho trevligt. Var där ett antal timmar, sen kom myggen o de började bli lite för kallt för att ha shorts på sig så ja gnällde mig hemmåt lite haha.

På vägen hem ringer bror lite fuller sådär och vill ha skjuts men vi är lite långt ifrån så de va inget sa han. När vi hade kommit hem o stallt bilen så messar han igen och vill bli skjutsad till donken så va bara att sätta sig i bilen igen. Och grabbarna skulle beställa 10 cheeze var haha muppar säger ja bara. Men de roliga va på hemvägen. dock kan ja ha varit en anings trött men min bror som bor med en killkompis berättade att han brukade sjunga i sömnen. Så han hade nån gång börjat sjunga på massa gyllene tider låtar. " sommar tider hej hej sommartider" Och den som utlöste mitt skratt " jag vill ha dig i mörkret hos mig" HAHAHA.. Min kväll kunde inte sluta bättre ^^


Så idag äre Tema Grönt som gäller. Hoppas de blir en lyckad kväll.



hej hopp

Ovido - Quiz & Flashcards