galenmichis

Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Michaela Karlsson - 31 januari 2010 16:59

 


En osminkad mickis och en lillan som ville härma sin favvis syrra <3


 

Har såklart bakat muffins, hallonmuffins och chokladmuffins.


 

...och lite mjölk på de hela. mums

Av Michaela Karlsson - 31 januari 2010 12:38

Hej alla!


har inte skrivit här på nån vecka nu eller så för de har inte funnits så mycket o säga helt enkelt. har iofs haft lillan mellan torsdag och fredag och som vanligt så har vi myst och svullat massa mat o glass o dittan o dattan ^^ älskar o skämma bort min tösahalva ^^

har också vart på motala återvinning samt ulfåsa möbler o kollat lite efter en tv bänk.  Vi hittade en bänk som vi enades om som kosta 2500:- men vi får väll se om den blir köpt med våran taskiga ekonomi just nu.

Ska även imorn åka till stan o skriva in mig på arbetsförmedlingen, så får vi väll se om de blir nått gjort. är rätt trött på o ha de såhär just nu inte kul för nån av oss här hemma.

Tvättade och bakade lite igår och älsklinge hjälpte till. Blev väldigt goda chocklad och hallonmuffins :D Älsklinge hade aldrig bakat muffins förut hahaah gulligt ^^

Så idag blir de o tvätta de sista som ja inte hann igår för vi åkte o handla på city gross istället mitt under tvätttiden ^^ och lite öb på det, sen måste ja faktiskt plugga med.


Det var ett litet snabbt inlägg från mig då


Pössss

Ovido - Quiz & Flashcards