galenmichis

Alla inlägg den 8 januari 2010

Av Michaela Karlsson - 8 januari 2010 21:40

Här sitter jag en fredagkväll och tinar kyckling för o kunna laga lite mat samt funderar på lite va ja vill göra i mitt år 2010!


Har hittills kommit fram till:

  • Resa utomlands
  • Åka till Ullared (i Know okey)
  • Åka till sthlm, miss it..
  • Åka till Sälen

iaf nått men listan är nog längre än så men orka sitta o fundera på det hehe ..


Annars idag har de väll vart rätt lungt, har vart i mjölby o käkat Ovanligt NOT ^^

men som sagt det är ju gott där va faan ^^ sen mår ja ju som ja mår så vi har bara åkt hem och sovit en sväng samt jobbat på lite auktioner o sånt booring stuff ... och nu blir det god mat. Kyckling wok i currysås och ris :D MUMS

så käka lite o kolla på 24 är det som sker under kvällens lopp =)

Av Michaela Karlsson - 8 januari 2010 00:30

En sen liten kväll sitter ja här o skriver lite innan det blir sängdax o mys med min fina älskling. Har precis vart o sett film hos Andreas. Obsessed hette den och den va jäkligt bra :) ett treangeldrama med en helt jävla psyk brud men de får ni kolla på själva men den kan ja rekomendera iaf :)

sen idag så har de väll inte hänt så mycket mer än att ja fått lite psykbryt som vanligt .. det är lite jobbigt just nu när man inga pengar har och de finns inga jobb o söka trots att ja sökt Netto jobb i linköping men hur stor chans e de o få lixom .. piss jobbigt nu iaf när man inte har betalt sina räkningar o inga pengar har.. va gör man lixom??


Har Också vart en sväng i mjölby o käkat såklart ^^ riktigt god mat där faktiskt .. På Lunch heter stället, tycker ja ni ska testa om ni har vägarna förbi :)

sen har ja bara hjälpt martin med lite jobb så vi snart får upp våran sida ^^


 

Älskar dig <3

Ovido - Quiz & Flashcards