galenmichis

Alla inlägg den 26 januari 2010

Av Michaela Karlsson - 26 januari 2010 16:37

Då var de tisdag då men kan nog börja om att berätta om helgens händelser.


Fredag


Jag och Martin hade bestämt oss för att åka till Älmhult och hälsa på Emilie och Sputtrik och ge dem en lite suprice .. så dem hade ingen som hellst aning om att vi skulle komma, och efter ett antals timmar bilresa med bara en jäkla massa skog så kom vi fram till slut och plinga på dörra och Patrik öppnade och såg helt suprice ut, gossen fick inte fram ett enda ljud så vi lyckades med våran lilla suprice. Kul va de allt hehe.

Den kvällen fick väll vi med en liten suprice eftersom de va tydligen fest i älmhult, cocktailparty men ingen av oss hade med oss några finkläder   Så vi fick låna lite utav dem. Men de va kul trots att de bara va en jäkla massa snobbisar där den kvällen som jobba på ikea hehe ^^. Fulla o glada gled vi omkring där på festen o snacka en massa skit med folk och patrik som vart mest packast fick en tulpan av en fransyska som han började käka på hehe hel knas men va faan är de fest o man e hungrig eller nått så va faaan ^^


 

Måste ju göra fint på hemmaplan så varför inte ta med sig lite ljus hem och ställa utanför?!   



Lördag


Vakna lite småbakfulla dagen efter men har man skoj så. Vi käkade lite frukost och sen så bestämde vi oss för att åka ner till Växjö och gå på bio och se Sherlock Holms, och även där fick ja o Martin en liten suprice. Var nämligen så att ja tyckte mig se hans halvbror Lukas så o "snatta" dricka ^^ och börja peka så martin hajja va ja snacka om och när både Martin och ja vänder oss om så ser vi även hans pappa. Iofs så bor ju hans far inte så väldigt långt därifrån men att gå på bio samma kväll och också samma film va lite roligt. Filmen va faktiskt riktigt bra tyckte ja :) så det är nått ni borde se gott folk   Efteråt så stanna vi alla o snacka lite utanför och kom fram till det att hans fader va ledig på måndagen så vi bestämde oss för att åka dit en sväng på söndagen. sen hände nog inte mycket mer den kvällen men mycket trevligt det iaf.


Söndag


Efter att vi vaknat och käkat lite frukost och gjort oss i ordning så bestämde vi oss för att åka till Halmstad och kolla runt lite i dem affärerna som faktiskt va öppna. Va mysigt för har ju aldrig vart i halmstad innan. men vi kolla nog inte i så mycket affärer i Eurostop som de hette för vi vart hungriga ganska snabbt så vi åkte till innerstan och leta matställe. Vi hamna slutligen på nån pizzeria. Helt okej mat inget man hurra för men är man hungrig så går de ner hehe ^^ sen efter maten så va klockan så mycket att vi va tvungna att åka hem för vi skulle ju över till martins pappa med så de tar ju lite tid med bilen. När vi kom hem till Älmhult så stanna vi på en liten paus och kollade lite tv innan vi tog bilen igen till Tingsryd där martins pappa typ bor fast lite utanför.

När vi kom till hans pappa så satte vi oss och tog en liten nattmacka förutom martin som svulla fet tacos hehe gullunge som han är   och snacka en massa skit som hänt sen sist vi var där. Kollade lite tv sen va de väll i princip läggdags.


 


Martin söt i den lilla hatten ^^


 


Jag tyckte ja passa i denna fräcka hatt ^^


 


Och Patriks fräcka stil när han snackar i telefon får vi ju bara inte glömma hehe ^^


Måndag


Blev en riktigt soft o slö dag. Vi käkade lite frulle då vi vaknade sen så satt herrarna bara vid datorn så man fick ju lite extra tråkigt där ett tag så tur att timmarna går  . Sen satte vi oss och kolla på perl harlbro eller hur de nu stavas en hyffsat bra film det med och gammal med dessutom. Sen så mitt i filmen ringer mamma och snackar lite skit och säger att syster yster tydligen fått ett skrivbord av rektorn hehe helt jävla un belivebull hehe ^^ ja säger då de ^^

sen lite käk på det och kolla nästan klart på filmen sen så va de dax att bege sig hemmåt igen på en bilresa på tre timmar eller nått sånt. Men med lite huvudverk och verktabletter så kom vi hemmåt iaf.


Det är ungefär vad som hänt för min del denna helg.   





Ovido - Quiz & Flashcards