galenmichis

Alla inlägg under augusti 2010

Av Michaela Karlsson - 10 augusti 2010 20:18

Då har man idag kommit hem från riga som var mycket trevligt, med mycket fest o stohej. Men själva riga va väll inte så jätte märkvärdigt tyckte ja inte. Men hitta en massa sprit i taxfree´n det uppskattades hehe. alkis varning kanske men ska ju då inte dricka allt på en gång så ja får väll va glad för det, tror ja fick med mig 6 flaskor hem haha.. Lite martini,bailys, lakrits shot, sprit och lite mojjito. Härligt.

Så när ja kom hem så började ja pussla ihop mitt ps2 som ja hade köpt ett spel till: crash bandicot. Så de satt jag o spelade lite tills ja kom på att nu är ja nog faan hungrig så lite fisk tillagades sen så la ja i lite tvätt i maskinen så ja kunde få lite rena kläder ^^. Sen blev det en sväng till Blomman som härja om att han har fått ut mina bilder från min crashande dator ^^. aggresiva Mikkisen har tur igen haha.

Så de blev en liten seger påse, alltså lite grillchips och en liten tvättrunda till.

Nää ni nu har ja inte så mkt mer att säga för de blir att softa här ett tag innan man drar sig hemmåt för en sovtur ^^


pöss

Av Michaela Karlsson - 7 augusti 2010 16:05

Har precis kommit hem från Motala där jag igår åkte på lite fest, eller jaa jag åkte och mötte folket på krogen och satt o snacka lite med folk när dom en efter en försvann så de sluta med att ja fick sitta med uffe, otto o hampe o snacka lite skit innan jag gick hem till Martin för att sova lite. Innan så överraskade ja martin med att komma o lämna mitt vin. Han blev lite paff men de va bara lite skoj. Men känndes rätt konstigt när hans pappa var där och hans fruntimmer som ja aldrig träffat eller har ju träffat hans pappa men inte fruntimmret så undra vilket intryck ja gjorde som kom dit lite halvdragen. Drack ju lite vin på bussen o snacka me nån utlänsk kille hehe ja,ni va en rätt trevlig kväll igår iaf.

Efter att ha kommit hem så väntar ja bara på att mina pengar ska in på kontot sen så ska de bara handlas lite så ja kan bjuda Martina & Tibbe på käk sen bär det av till Snorre o Bea som har lite inflyttningsfest så de ska bli skoj :D

Sen imorrn så bär det av till Riga, ska bli riktigt skoj så då blir de lite party party där med. Har nog inte supit såhär mkt på väldigt länge hehe.. Fördel med o bo själv kankse..

Nä men de ska bli riktigt kul faktiskt.


Nu kommer ja nog inte skriva så mycket mer här försen på Tisdag om ni inte har tur så kankse de kommer ett litet inlägg imorrn =)


Puss o ha de trevligt

Av Michaela Karlsson - 4 augusti 2010 21:45

I morse när jag vaknade var jag jäkligt trött men jag hade ändå sovit rätt så hyffsat för att vara andra gången och första gången som jag sover i min lägenhet. Så det var ju skönt det att ja kunde sova iaf ^^.

Sen efter en stunds segande i soffan så plingar de till i telefonen och det är CrackHead som hörde av sig lite så han kom hit och vi satt o snackade lite och kollade lite tv innan han var tvungen att fara hemmåt. När han åkte så hoppade ja in i duschen och sen så gick jag till affären för att handla lite. Jobbigt o handla tungt när man är ensam.. ingen stark karl som kan bära längre :O Det är faan hämskt ^^


Men iaf jag handlade och de gick bra för det är ju inte så långt från mig till affären heller haha. Sen när jag kom hem var det bara att börja diska så man kunde bjuda mamsen o lillan på mat som jag hade lovar ^^.

När mamma kom hit så decka lillan i soffan direkt, gulligt ;) så mamma o ja fixade färdigt maten och så fick ja en fin karl blomma som ja inte skulle kunna döda men vi får väll se om den saken :P Lillan uppskatta iaf maten och sen efter käket så blev det tjat om att gunga för hon fick ju se gungorna utanför mig så de va bara att palla sig ut ^^ sen åkte vi hem till mamma för hon hade glömt mina saker som ja hade glömt hos henne. Haha. så kom hem för en liten stund sen och nu sitter ja här igen och bara tar de lungt.

Men kännde även för att föra in lite naket här också, så de blir lite fart i min blogg.


 


pusss

Av Michaela Karlsson - 4 augusti 2010 00:06

... Efter att martin hade åkt så satt jag o kollade tv samt chattade runt på nätet som blev rätt så uttråkande efter ett tag, så gick o la mig en sväng o deckade väll några minuter tills det också blev väldigt tråkigt så då återgick ja till chattande tills ja flörtade till mig ett besök hos jonny. Mycket trevligt med mycket trevligt folk. Där vi drack lite öl och snackade skit. Måste bara skriva att Marty sa nått riktigt kul som ja bara va tvungne o tolka på mikkisens vis ^^.

"Nere på gatan tar dom bara 4 kr/timmen och på parkeringen 10kr /timmen"

Goodie då vet man haha ^^.

Så nu är jag hemma igen och återgår till tv och dator :) Ska väll försöka lägga mig snart o försöka sova om det nu ens går ^^.

Ingen martin ikväll och en ensam 140 säng ^^. ja, ni ja kommer  nog ha svårt o sova ändå nu när ja har eget o bor ensam. Jag är ju lite sådär massa sällskapssjuk men det är nog för att nån alltid funnits där i min närhet även om ja inte alltid haft en sängkamrat men men ja ska inte gnälla ja har ju hela 81 kvadrat för mig själv :D Bortaskämda skitunge är va ja är :D


 


Puss

Av Michaela Karlsson - 3 augusti 2010 16:35

Då sitter man ensam i sin lägenhet här i linköping. Älsklingen åkte nyss och ja försöker få tag på blomman men han är ju lika off som vanligt ^^.

Annars har ja fått upp det mesta och har redan hunnit att laga mat två gånger redan ^^ känns riktigt bra o ha lite eget fast man ändå saknar att ha martin i sin närhet men detta ska nog gå bra =)

Nä de får nog bli att kolla på tv och hålla utkik på nätet om blomster kanske dyker upp.


ytterligare ett kort inlägg för ja orkar då inte skriva nått mer ^^


pöss

Av Michaela Karlsson - 1 augusti 2010 20:07

Dagen har bestått av att ha åkt ill ikea och införskaffat lite möbler som saknar i min nya lägenhet, sen åkte vi hem för att kolla en film för vi va helt off o ja hade lite skallebang men men iaf. Så vi såg på Bloodsdiamond en bra rulle faktiskt =) sen bestämde vi oss för att dra till mjölby för o käka lite kebab.

Efter det så drog vi till maxi för o köpa en handkontroll till martins ps3.a så vi kunde spea båda två lite spel så det är ungefär det vi ska göra nu. Men annars så tog vi oss en lite bil tur till marocko, bara för puckade jag alltid undrat vart man hamnar så vi skojja till det lite o åkte "utomlands" haha puckade vi är ^^ helt annat klimat va faan, super skönt :D nä va störd jag är ^^ sen fick ja sån magverk att ja ville hem. Så här sitter ja i min soffa o väntar på att Martin ska få igång spelet.


Ett kort litet inlägg men va faan ^^

Bio

Av Michaela Karlsson - 1 augusti 2010 00:35

Har idag slöat en del och har även packat klart det mesta har bara lite småpryttslar kvar här hemma som ska ner i nån kartong sen är det bara o ösa in i släpet men det gör vi inte försen på måndag ^^

Så dagen har väll i stort sett bestått av att slappa och brumma lite bil med martin tills vi bestämde oss för att åka på bio och se Bröderna Karlsson en mycket roligt film helt enkelt skitrolig film ^^.

Vill ni skratta i byxan så se den, Absolut ^^

Nää ni detta blev ett kort inlägg för nu ska ja sova är riktigt trött.


Ha de gott och sov gottt pösss

Presentation


Michaela Karlsson, en partyglad och galen tjej i sina bästa år.

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards