galenmichis

Alla inlägg den 7 augusti 2010

Av Michaela Karlsson - 7 augusti 2010 16:05

Har precis kommit hem från Motala där jag igår åkte på lite fest, eller jaa jag åkte och mötte folket på krogen och satt o snacka lite med folk när dom en efter en försvann så de sluta med att ja fick sitta med uffe, otto o hampe o snacka lite skit innan jag gick hem till Martin för att sova lite. Innan så överraskade ja martin med att komma o lämna mitt vin. Han blev lite paff men de va bara lite skoj. Men känndes rätt konstigt när hans pappa var där och hans fruntimmer som ja aldrig träffat eller har ju träffat hans pappa men inte fruntimmret så undra vilket intryck ja gjorde som kom dit lite halvdragen. Drack ju lite vin på bussen o snacka me nån utlänsk kille hehe ja,ni va en rätt trevlig kväll igår iaf.

Efter att ha kommit hem så väntar ja bara på att mina pengar ska in på kontot sen så ska de bara handlas lite så ja kan bjuda Martina & Tibbe på käk sen bär det av till Snorre o Bea som har lite inflyttningsfest så de ska bli skoj :D

Sen imorrn så bär det av till Riga, ska bli riktigt skoj så då blir de lite party party där med. Har nog inte supit såhär mkt på väldigt länge hehe.. Fördel med o bo själv kankse..

Nä men de ska bli riktigt kul faktiskt.


Nu kommer ja nog inte skriva så mycket mer här försen på Tisdag om ni inte har tur så kankse de kommer ett litet inlägg imorrn =)


Puss o ha de trevligt

Presentation


Michaela Karlsson, en partyglad och galen tjej i sina bästa år.

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards