galenmichis

Alla inlägg den 26 april 2011

Av Michaela Karlsson - 26 april 2011 19:47

Idag känner ja mig extra duktig faktiskt. Jag började dagen med att diska, sen va ja i full gång med att börja dammsuga o städa iordning här hemma. Sen hoppade ja in i duschen en sväng innan linda kom och käkade lite mat hos mig och färgade även mitt hår. Blev super nöjd. Sen avslutades kvällen typ med att diska igen. Skulle ha tränat men ja orkar verkligen inte men har ändå vart duktigt så de gör inget. Ska snart över till Danne en sväng o gäsa där nån timme innan man går hem för att se på BB och vänta på att Martin ska ringa. Sen blir de sängen för min del skulle ja tro. 


Helgen


Den har bestått av att vi grillade i fredags mycket mumsigt. Annars var nog fredagen rätt lugn. Sen i lördags så var vi ute på våran biltur som vanligt haha. Vi åkte till Omberg och myste lite. Helt underbart fint är det där när man ser ut över vattnet och på kvällen blev det lite fest hemma hos Andreas. Blev en riktigt lyckad kväll faktiskt och lite WOW faktor också kan ja säga haha.. 

Sen i söndags så kom lillan till Motala en sväng eller jaa hennes mor o far också men hon fick umgås med mig o Martin lite, och det är alltid uppskattat.

Martin skulle till sin mamma under dagen så jag o lillan roade oss med att gå o käka Pizza och kebabrulle på Njuta. Sen gick vi o köpte oss en glass för att sedan fara vidare ner till stadsparken så hon kunde leka av sig lite. Blev 2 timmars lekande och 2 timmars stekande för lilla mig. Så man har ju fått sig lite färg nu. Sen på kvällen när martin kom hem så åkte vi o kollade på bio i Linköping. Rio. Mycket bra barnfilm och  mycket rolig. kollade även på en lägenhet i Motala under kvällen efter att ha käkat lite tacos. var en mycket fin lägenhet men dock är den nog upptagen så ja ja.. 


Men måste ju bara berätta att det var en jäkla shomme som bodde där. Han var finsk och när vi kom dit stod han i T-shirt , tarzan kallingar och tofflor haha.. sen höll han på o fiffla med sin ch spelare :P va en skum herre haha..

På söndagen efter att vi tagit oss var sin skön dusch så åkte vi efter lite frukost på 7-eleven sen så åkte vi vidare till Gränna där vi spenderade större delen av dagen. Men polkagrisar,plaskande i vattnet och lite i lekparken med lillan och sen helt okej mat.  Så de blev också en lyckad dag.


Nä nu ska ja allt dra över till Danne så han slutar o tjata haha..


ha de gott

Ovido - Quiz & Flashcards