galenmichis

Alla inlägg den 3 april 2011

Av Michaela Karlsson - 3 april 2011 23:10

Jag är då som sagt väldigt trött och ska väll mer eller mindre berätta hur helgen har varit. I fredags blev de väll inte så mycket gjort, satt mest o vänta på att mor skulle komma o hämta mig så man kunde komma till Motala nån gång, annars kollade ja på filmen Enough som är super bra. Fick även med en fri passagerare upp till Martin. Som fick sova över lite. För hon e ju bara så himla gullig o mysig så man får ta varenda tillfälle i akt för o träffa henne, min söta lillasyster.

På lördagen blev det en liten frukost på Ubbes, Så himla supergott. sen lämnade vi lillan till mamma och så for vi upp till sthlm för en super dag. Vi gick omkring och strosade lite och kollade runt bland alla affärer tog oss några fika och lite mat och sen va de dags för en liten bio. Vi kollade på I am number 4. Mycket bra film de där. Så de va en riktigt härlig dag i sthlm trots att vi inte gjorde så himla mycket. 

Och idag har det varit lugnt med. Var inne på ikano och skulle strö lite tid och vi hittade även mamma, lillan och natte som också var där en sväng. Blev nån fika och sen lite kläder till martin. Det är ungefär va ja har gjort idag. 

När ja kom hem så va de ganska tomt här hemma för Emil har ja flyttat nu. Tråkigt men men, och snart är de ju dags för mig med helt enkelt. Nu väntar ja bara på att Blommans tvätt ska bli klar så ja kan hänga upp den sen gå o sova för ska upp rätt tidigt imorrn och vara på Arbetsförmedlingen kl 9. Stor Gäsp. hehe.. men de ska bli skönt o komma in i jobbgarantin nu.

Ovido - Quiz & Flashcards