galenmichis

Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Michaela Karlsson - 28 juli 2010 23:20

Idag har jag varit och kollat ut lite tapeter o köksluckor till nya lägenheten med sötaste Linda som var snäll o visade vägen ^^ efter en snabbvisit i tornet så gick vi in till stan för en liten fika innan martin kom och innan hennes syster fia va klar med ett möte =).


Sen kom Martin och vi åkte för o handla lite vaderade kuvert o lite sånt och vi sa då inte mycket till varandra under hela tiden vi va i varandras sällskap. Finns inte så mycket att säga heller för den delen. Tråkigt men sant. Va gör man när det är som det är. Aja känns iaf bättre att ha gett över bollen till honom så ja slipper må skit längre.

Aja detta är inget gnällinlägg så ja låter det va sådär. ^^


Så fort ja hade packat klart så åkte vi till donken o käka lite (eller ja försökte iaf) sen tog ja första bästa buss hem. När ja kom till linköping så trackade ja tibbe och marty lite. Och vi åkte till donken "igen" men då tog ja bara en glass hehe och sen handlade dom lite på maxi. Så åkte vi hem till tibbe och kollade på aporna på tv för de fanns inte så mkt annat o kolla på ^^. Vi snackade också lite skit o härjde lite tills ja tog mig en buss hem där nån jäkla snubbe försökte sälja sin telefon för han kunde inte komma hem :P men ändå så sätter sig killen på bussen hehe. Så jäkla trög :P Och inte faaan byter ja en sketen liten tele mot en iphone DAAAHHHH!!!!

Måste ju bara säga att ja såg en snygging på bussen med haha. se men inte röra ^^.

Och en liten dagens bild på mig måste ju slinka in med.


 


Godnatt gott folk ^^

Ovido - Quiz & Flashcards