galenmichis

Alla inlägg den 29 juni 2010

Av Michaela Karlsson - 29 juni 2010 19:20

Som ja skrev i mitt andra inlägg så har ja varit hos min coach för sista gången och det känndes bra. Va också skönt att hon sa att man kunde höra av sig om det var nått. Sen efter det så gick jag och handla lite frukost och lite blommor till älsklingen bara för jag var på så gott humör idag. Han blev rätt så supriced ^^.

sen annars har jag bara tvättat och vi har åkt och käkat i mjölby en sväng. Är ju så otoligt varmt ute så vi bestämde oss för att åka till pariseviken och ta ett dopp riktigt skönt faktiskt =) så med andreas och erik och lite melon + jordgubbar och lite brassestolar så gassa vi i solen. Nice Nice..


Så nu ligger ja hemma en liten sväng i väntan på att grabbarna ska fixa deras hemsida lite så vi sen kan ta o kolla på en av filmerna som vi har hyrt som ska va tillbaka om ett par dagar.

Av Michaela Karlsson - 29 juni 2010 07:45

Idag är man uppe riktigt tidigt för att man ska till coachen och snacka lite sen efter det så blir det o ta sig i kragen och tvätta lite så man inte springer naken o chockar folket hehe ^^ men innan kanske man ska ta sig en bit frukost så man inte svälter ihjäl ^^


Sen får vi helt enkelt se va dagen har att bjuda på.


Sov gott ni som gör det nu ska ja bege mig.


Natti Natti

Ovido - Quiz & Flashcards