galenmichis

Alla inlägg den 24 juni 2010

Av Michaela Karlsson - 24 juni 2010 17:52

Sitter här o diggar till the ark - im the worried kind och chattar lott lite, annars idag har jag vart på stan med putte o utsatt honom för lite girl shopping hehe ^^ och ja kommer chocka er alla som känner mig väl på midsommar ;D kommer nog komma upp en bild på min outfit de lovar ja =) Det ska bli riktigt kul för inte ens killen har fått se nått :) bara Putteman som fick se :)


Ska väll hoppa in i duschen snart sen ska vi nog åka o spela lite minigolf. Jag lär ju förlora men va faaan ja får väll begära nått i gengäld eller nått för att ja e so bad thiih ^^


puss på er!

Av Michaela Karlsson - 24 juni 2010 13:18

Igår var jag och hälsade på Tibbe i linköping. Vi gjorde även lite små ärenden till Nizze samt köpte mig en Ipod nano så ja kan lyssna på musik på bussen när jag är ute o äventyrar :) Sen så åkte vi till NIzze Och Lollo och grillade en sväng mycket trevligt var det allt =) och idag har vi inte hunnit så mycket mer än att åka o käka i mjölby så ska ja snart ner till stan och ta en fika med Putte och sen kanske kolla efter nån klänning så man kankse blir söt för sin karl. Men men vi får väll helt enkelt se.

Är inte så jäkla pepp idag vet inte va det är. Dagen börja med att ja vakna o mådde kanon illa trodde ja skulle spy men ikke men mår fortfarande lite smått illa.


Älsklingen har även gjort om min blogg lite som ni ser. Blev riktigt nöjd faktiskt :)


Har väll inte så mkt mer o säga just nu men ha de gott =)

Ovido - Quiz & Flashcards