galenmichis

Alla inlägg den 22 juni 2010

Av Michaela Karlsson - 22 juni 2010 20:49

Hallå gott folk!


Idag har vi hunnit med en hel del faktiskt. Dagen började med att vi åkte till varamon och myste lite på stranden eftersom det är så himla fint väder. Efter ett tag på stranden så blev lite lite massa hungriga och bestämde oss för att åka till Mjölby för att äta en bit mat, det var helt okej idag inget direkt wow men mat ^^.

Sen skulle vi ha fikat me Putte men han skulle tydligen jobba så då åkte vi till Ullvåsa möbler för o kika lite eftersom dom få som vet så ska ja o älsklingen bli särbo. Riktigt sad men men va gör man inte. Har en riktigt jobbig ångest av att flytta men är det de som får oss att ha de bättre ihop så är de så.

Sen begav vi oss till linköping och shoppade lite kläder och skor. Var igentligen bara skor ja skulle ha men som vanligt så hittar man ju så mycket mer än det man ska ha :P

Efter en stunds shoppande och lite glassätande så åkte vi o kollade på en lägenhet i linköping som var riktgit fräsh men vissa saker va lite hmmm... men inget märkvärdigt sådär :P bara ja som är kräsen ^^.

Jag har nu bestämt mig och har sagt Ja till denna lägenhet och det känns både bra och förjävligt. Har en stor klump i halsen och magen. Vill verkligen inte VILL INTE :(

Men ska också bli kul för att då får ja träffa mina nötter igen som ja verkligen har saknat =) Ja kommer ju definitivt att träffa min älskling så ja ska väll inte va ledsen men det är jäkligt sorgligt det är det. Aja nu ska de inte gnällas för dagen har vart riktigt bra ändå.


Hoppas allt är bra med er. Trevligt sommar

Ovido - Quiz & Flashcards