galenmichis

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Michaela Karlsson - 22 mars 2010 23:38

 

Har vart rätt dött här nu ett bra tag för ja har inte mått så bra, har mått riktigt förjävligt dåligt om ja ska va riktigt ärlig. Har inte kunnat hålla framme min mask längre och den sitter inte på så bra nu heller kan ja säga. Men va de gäller de gör de samma, tror vem som hellst skulle må dåligt i denna situation så en tillbakablick som ja lova att ni skulle få den skiter ja fullständigt i.


Har iaf idag tagit de lungt under dagen och ätit lite gott med Martin, potatisgratäng med lövbiff, massa massa gott. Sen så hörde Fräddan av sig o sa att dem våldgästar mig så dem var här ett tag med sin söta lilla bäbis. Sen efter deras lilla besök så kom Natta, Sanna & Emelie hit på en liten fika och vi snacka en massa skit, Va nice de :).


Nattas goa mening:


Jag vet i alla fall att Handels blir större på marknaden!












































Hoppas ja blir lycklig nångång i mitt liv!!!!!!


Ja hoppas verkligen att ja hittar mig själv igen för ja orkar inte att må såhär dåligt och ständigt slänga på mig masken, önskade bara att de fanns fler att prata med om hur ja mår. Men ja får väll helt enkelt försöka va den starka personen ja e, hon finns där inne men vart är hon?!



Godnatt

Ovido - Quiz & Flashcards